tisdag 9 juni 2009

fredagsfotbollen

Ska vi säga samma tid, samma plats? Och vad var det nu igen, halv sju vid pildammarna? Jag kommer med grillhink och kol. Andreas tar du med tändvätskan och boll? Ta med vänner också, alla ni känner. Jag känner på mig att det blir strålande väder.

lördag 6 juni 2009

Annat roligt

Kommer att ske den 10 Juni, alltså nu på onsdag 18:30.

Linda och jag utlovade lite base- & softball trevligheter i framtiden och som uppladdning finns möjlighet att se en match mellan malmö och sölvesborg ute vid limhamnsfälten. Lite som att lära sig andas konceptet innan idrottandet tar fart.

Tyvärr måste jag meddela att det ser ut som att sölves är favoriter då malmö lyckats förlora sina första fyra matcher.

onsdag 3 juni 2009

Mindmap från 2:a juni


Klicka för större bild

After basket

Vilken ära att få skriva i sport- och idrottsbloggen med tanke på att mina insatser hittills har varit begränsade till att hälla i mig en och annan tisdagsbasketöl ("after basket"). Inte så idrottsligt med andra ord. Men detta ska det väl bli ändring på framöver, mina tisdagkvällar kommer som tur är inte för alltid vara vigda åt arbete.

Så, mina reflektioner här på bloggen kommer således, för nu, att i första hand kretsa kring det institutionaliserade öldrickande som följer på ert basketspelande och min kvällstjänstgöring på lilla bibblan.

Nu väntar vi alla med spänning på att se protokollet, mindmappen, från gårdagens träff.

Tisdagsbasketölen

Onsdagsmorgonen böröjar osportsligt nog med en timmes ångestfunderingar kring huruvida jag har drömt eller varit med om pinsamma saker inatt. Hoppas på drömt.